Latijn en Grieks.com
Latijn en Grieks.com
Latijn en Grieks.com

Disclaimer / colofon

De vertalingen die gepubliceerd zijn op latijnengrieks.com, zijn slechts bedoeld als naslagwerk, dus niet om rechtstreeks te gebruiken. Het gebruik van deze vertalingen is dan ook geheel op eigen risico.


Op geen enkele manier kunnen de makers van latijnengrieks.com aangeklaagd worden wegens het onjuist publiceren van alles wat binnen dit domein valt. Opgelet: vertalingen kunnen fouten bevatten.

Bij het insturen van een vertaling, wordt deze eigendom van latijnengrieks.com en daarmee geef je ons dus het recht om jouw vertaling te publiceren. Daarbij dient de ingestuurde vertaling vrij te zijn van auteursrechten.
De makers van latijnengrieks.com zijn niet in staat elke vertaling te controleren op mogelijke schending van copyright. Indien er sprake blijkt te zijn van enige vorm van schending van copyright, wordt er verzocht contact op te nemen met de beheerder van de site (Jaap). In een dergelijk geval zal er zo snel mogelijk actie worden ondernomen.

Indien er vragen zijn omtrent deze disclaimer / colofon of de site in het algemeen, neem dan contact op met de webmaster van deze site.